[TIP] Slotenmaker Hilversum 24/7 - Erkend - Sloten Vervangen - Inbraakbeveilging

Locksmith in Hilversum, Noord-Holland

29 Reviews
Reviews are partially taken from open sources
24 Oct 2020 J***s

After contacting Slotenmaker Hilversum 24/ about the issues on initial services from one of their associates/collaborator, they helped me to correct the issues and installed new cylinders according to what was offered initially. Took some time but at least they provided a positive answer. Hope the same approach was there for the first time and avoid all this situation. Positive review for the comeback.
29 Sep 2020 L***g

Een erg ingewikkeld onderdeel van het sluitsysteem van mijn schuifpui was defect geraakt. Andere slotenmakersbedrijven wisten niet wat ze hiermee moesten. Gelukkig had dit bedrijf een specialist voor schuifpuien. Deze specialist heeft het probleem ontzettend goed opgelost. Echt een aanrader!
26 Mar 2020 M***n

Ik wilde mijn deuren laten voorzien van beter beveiligd slot, dus vandaar dat ik contact heb gelegd met dit bedrijf. Meteen een afspraak gepland om een monteur langs te laten komen. (Zeer flexibel met het inplannen). Nadat de monteur klaar was met alles, zag het er top uit. Zeer zeker een aanrader!
28 Feb 2020 P***l

Ik had mezelf buitengesloten na een lange dag op werk gezeten te hebben. Gelukkig konden jullie mij snel van dienst zijn en wist de monteur waarmee hij bezig was. Thanks!
14 Jan 2020 P***n

Geen Zaken doen met dit bedrijf! Ze lichten je op waar je bij staat.
26 Dec 2019 S***g

Nadat ik uit werk mijn slot wilde opendraaien brak mijn sleutel af. Gebruik gemaakt van Slotenmaker Snel service. Snap wel dat het snel heet haha, iemand was snel ter plekke en heeft me prima geholpen voor een eerlijke prijs naar mijn gevoel. chapeau!
29 Nov 2019 A***r

We hadden nieuwe sloten voor onze woning nodig, via google kwamen we uit bij jullie bedrijf. We hebben gelijk gebelt naar het bijhorende nummer en konden die zelfde dag nog een afspraak maken!

De monteur had de besproken sloten bij zich en heeft ons netjes voorzien van nieuwe sloten in de voor- en achterdeur. En dit alles voor een leuke prijs! De monteur was super vriendelijk en ging heel netjes te werk.

Zeker een aanrader jullie bedrijf!
28 Nov 2019 G***r

Waardeloos
25 Nov 2019 c***g

Mijn sleutel was afgebroken in het slot. Na een nachtje stappen wil je graag je bed in. De jongen die kwam was super snel, alles geregeld en ik kon eindelijk naar binnen, dank je wel man!
14 Nov 2019 M***o

Die jongen was zeker snel ter plaatse en alles uitstekend uitgevoerd.
14 Nov 2019 K***e

Alles is soepel gegaan, ben zeker tevreden over de meneer die mij heeft geholpen.
4 Nov 2019 A***a

Monteur was snel ter plaatse. Service was uitstekend!
17 Oct 2019 M***l

Niet doen!!

Aan de telefoon worden naast de voorrijkosten (35 euro) geen kosten van de reparatie gemeld (want kunnen ze 'pas bepalen wanneer ze er zijn'). Ter plekke wordt een bedrag gevraagd en mocht je hier niet mee akkoord gaan vragen ze een bedrag van 85 euro aan annuleringskosten. Je bent dus standaard sowieso meer dan 100 kwijt, ook al doen ze niets aan reparatie. Ook als je ter plekke toch de sleutel vindt betaal je meer dan 100 euro.

Hier wordt aan de telefoon bij het maken van een afspraak niks over verteld en er is ook niks over te vinden op de website. Je wordt hier ter plekke mee geconfronteerd. Ik zie dit als een vorm van consument misleiding!

Veel van de overige positieve reviews hier zijn ook fake...
16 Oct 2019 J***m

Mijn woning laten beveiligen door deze slotenmaker. Eerst gepast advies gekregen en aan de hand daarvan een beveiligingsplan laten opstellen. De slotenmaker heeft op professionele wijze alle sloten vervangen. Bedankt, zeker een aanrader!
2 Oct 2019 N***a

Alle deursloten van mijn woning laten vervangen door beter beveiligde sloten. Dit is erg netjes gedaan door de slotenmaker. Daarnaast erg duidelijk advies gekregen van de slotenmaker over inbraakbeveiliging. Top service!
24 Sep 2019 N***n

De slotenmaker was erg snel op locatie en heeft mijn deur zonder schade kunnen openen. Erg tevreden!
23 Sep 2019 J***r

Top service! De monteur was er binnen no-time, wat ik zelf erg fijn vond.
2 Dec 2018 C***s

Vannochtend heb ik mij zelf buitengesloten, na contact te hebben opgenomen met SlotenmakerSnel was er al met 30 minuten iemand op locatie. Monteur was er inderdaad snel, hij was vriendelijk en wist wat hij deed.
30 Nov 2018 B***e

Vriendelijke monteur keurig netjes op tijd. Schadeloos deur geopend!
25 Nov 2018 J***n

Opgepast!! Slotenmarkersnel.nl rekent circa 3x meer als andere aanbieders. Offerte laten maken voor installatie van 2 pen-sloten. Offerte was EUR 450 incl. BTW. Leek mij een beetje veel.....alternatieve aanbieder kon het hele proces uitvoeren voor EUR 150 incl. BTW
19 Nov 2018 k***a

Goed in hun vak en fijne ervaring. Snachts snel op locatie   bedankt!
4 Nov 2018 C***n

Prima service, duidelijk en snel! Prijs werd netjes vooraf besproken en na mijn akkoord ging de Monteur per direct aan de slag. Het bedrag was zeker passend bij wat de Monteur allemaal verricht heeft! Bedankt
30 Oct 2018 R***h

Pure oplichterij! Bij het melden van het probleem gevraagd naar de kosten en toen werd gezegd: 20 euro voorrijkosten.

Ter plaatse bleek dat daar 89,95 als start tarief bijkwam, bij ons hebben ze ook nog een half uur gewerkt = 40,— en omdat het ‘s avonds was kwam er 99,95 bij.

En o ja, natuurlijk ook nog 21% BTW!
We waren 302 euro kwijt om onze voordeur weer te laten sluiten.

Pure oplichters!
5 Oct 2018 M***d

Snel geholpen, vriendelijke monteur, hopelijk niet meer nodig. En anders weet ik waar ik zijn moet!
1 Oct 2018 S***g

Snelle en goede service, ook duidelijk en geen poespas achteraf.
17 Sep 2018 J***s

Vriendelijke monteur thnxx voor de service!
16 Sep 2018 S***t

Slecht geholpen, eerder kapot gemaakt  dan gemaakt,. duur,  geen verantwoordelijkheid .....ga zo maar door
22 Oct 2017 I***d

Slotenmaker stond binnen 20 min al op de stoep wat overigens heel fijn was nadat ik me huis niet meer inkwam. Prijzen werden vooraf besproken . Service was uitstekend!
22 Sep 2017 i***L

PAS OP!!! Exorbitant duur en zeer slechte kwaliteit. Sleutel van mijn vrouw afgebroken in slot. Woensdag ochtend 11:00 (reguliere openingstijden). Sleutelmakersnel gebeld en monteur was snel ter plaatse, super. Door de paniek en onwetendheid is mijn vrouw akkoord gegaan met de prijslijst die ter plaatse werd getoond. Openboren vervangen oplegslot Cisa € 459,73. Mijn vrouw heeft dit contant moeten betalen (geen pinner op zak). Achteraf heb ik geïnformeerd bij willekeurige andere slotenmaker die dit ook de zelfde dag had kunnen herstellen, rekende voor het slot € 85,- en € 65,- totaal € 150,-. verschil € 310,-. Bij thuiskomst blijkt dat het een simpel slot en cilinderplaatje te zijn die vanaf buiten los te schroeven is. Daarbij een flinke kier tussen de cilinder en het plaatje waardoor er water, vuil en inbraakgereedschap in gaat komen (beneden woning Amsterdam). Oude slot was van zichtbaar betere kwaliteit en dat verwacht ik zeker voor de prijs ervoor terug. Daarbij heeft de monteur het open geboorde slot laten liggen wat wettelijk niet mag. Contactpersoon aan de telefoon zegt dat het duurder is omdat er een centrale tussen zit maar € 310,- en rommelwerk vindt ik niet te verklaren. Medewerker belt mij terug voor oplossing voor het rommelwerk. Ik wacht af??