JF Totaaltechniek

Installation Company, Home Automation, Bathroom Specialist, Electrician, Plumber in Hilversum, Noord-Holland

9 Reviews
Reviews are partially taken from open sources
25 Jul 2020 H***r

Een geweldige loodgieter: professioneel, deskundig, vriendelijk en klant gericht. Komt met duidelijke informatie over het te volgen traject om probleem goed op te lossen. Kortom zeer tevreden en blij met resultaat. Betrouwbaar en beveel hem voor 100% aan.
3 Jul 2020 J***G

First contact professional and fast appointment.
The issue was not major so the fix was done in 15 mn. I would recommend the service.
29 Feb 2020 C***g

Joni heeft ons naar alle tevredenheid geholpen door het vervangen van onze CV ketel. Het geleverde werk is erg netjes gedaan en de werkzaamheden duidelijk toegelicht. We zitten er weer warmpjes bij! In de toekomst zullen we zeker weer Joni raadplegen voor onze andere klus-opdrachten!
26 Feb 2020 S***e

Ontzettend behulpzaam en meedenkend!
23 Jan 2020 C***n

Voor ons nieuw te bouwen huis heeft JF Totaal techniek alle technische systemen ontworpen, elektra, domotica, verwarming met infrarood panelen. Het ontwerp ziet er gedegen uit en afgaande op ervaringen van diverse kennissen met JF Totaal techniek hebben wij alle vertrouwen in de uitvoering en installatie later dit jaar.
18 Jan 2020 N***s

Joni is een kundige installateur, heeft verstand van zaken en werkt netjes. Houd zich aan de afspraken. Nu de CV geplaatst in de toekomst nieuwe badkamer?
11 Nov 2019 H***t

Zeer tevreden over zowel de communicatie als het afgeleverde loodgieters-, elektra-, montage- en advieswerk!
10 Oct 2019 K***k

Joni is een zeer professionele installateur en weet waar hij het over heeft. Heeft ons enorm uit de brand geholpen nadat wij zijn blijven zitten met problemen van een aannemer. Hij kon last minute komen en heeft alles in een zeer korte tijd opgelost.
7 Sep 2019 R***e

Joni heeft een fijne manier van werken, door mee te denken heeft hij alles goed voor kunnen bereiden zodat de keuken geplaatst kon worden.