Amsterdam spoed loodgieter

Plumber, Kettle Repair in Amsterdam, Noord-Holland

135 Reviews
Reviews are partially taken from open sources
6 Sep 2020 V***r

Supersnelle, vakkundige en betaalbare service, een echte aanrader!
3 Sep 2020 M***a

Vaatwaskraan deed het in ene niet meer. Kraan was al vervangen door aannemer. Maar zonder resultaat. Cas kwam dezelfde dag nog en fixte het in 45 min. Met vriendelijkheid en service.  Erg fijn.
26 Aug 2020 L***g

Professional and honest! Good service!
6 Aug 2020 R***G

Al meerdere keren uit de brand geholpen door deze profi’s. Werken snel en zijn recht door zee en eerlijk. Goeie ervaringen.
19 Jul 2020 O***l

We could not ask for more! We had a huge plumbing issue but Cas took care of everything,making sure it was resolved and putting us first in the process to ensure we were happy and could live as normal in our apartment. Thank you!!!!!
24 Jun 2020 H***n

Heel aardig aan de telefoon, snel en goed geholpen bij een ontstopping met een broyeur, wat echt een rottige klus was, goede service. Weet nog niet hoe duur het is, maar als dat ook oke is, dan helemaal top geholpen!
29 Apr 2020 I***s

Super snelle, vriendelijke en professionele service! Zeker aan te raden!
29 Jan 2020 A***d

I called and he just hanged up on me while I was asking my question. I don’t how they have such high rating with such horrible customer experience.
16 Nov 2019 b***m

Approach this plumber due to positive reviews and used their Whatsapp functionality in sending pictures to explain the issue. No response and msg was read. Sent another msg if they could reply..... nothing at all and just stayed ignorant. It couldn’t be a language barrier as i wrote in Dutch. 

Don’t understand the positive reviews here as they seem not caring at all for new assignments and service to customers. I found another plumber, using same communication channel which was positively accepted with superb clear communication in dealing with the plumbing issue
9 Nov 2019 J***n

Aan de hoeveelheid goede reviews te zien begon ik te twijfelen of dit wel klopte, maar het klopt dus: Snel, super vriendelijk, topwerk geleverd. Dit is waar je op hoopt als je een loodgieter belt! Thanks Cas.
8 Nov 2019 F***g

Great service and very friendly👨🏼‍🔧
2 Nov 2019 M***a

Excellent service. Cas came next day since called them. CV ketel maintenance was done quickly and professionally. Definitely would recommend them!
2 Nov 2019 S***e

We hadden een mega lekkage in de slaapkamer wat doortrok naar de badkamer, woonkamer en gang. Cas was er en heeft het probleem binnen no time gevonden. Super vakkundig, en daarnaast ook nog erg aardig en dat bij gevoelde 45 graden in huis. Topper !!!  Ik hoop dat ik hem nooit meer hoef te bellen :-) maar als ik nog een keer een loodgieter nodig heb weet ik waar ik moet zijn.
30 Oct 2019 M***s

In no-time cv gefixt, Cas is top.
27 Oct 2019 8***x

The problem was solved quickly. Communication from his side could've been a lot better though (not responding to messages, being late to the appointment). The price is okay I guess. Expensive, but I think that's the case for every plumber.
27 Oct 2019 D***k

Snap al die positieve reviews niet. Zijn vermoedelijk allemaal nep. Erg slechte ervaring met dit bedrijf. Vooral snel geld verdienen. Probleem is niet opgelost en meneer laat nooit meer van zich horen.
25 Oct 2019 M***k

Snel afspraak gemaakt, snel langsgekomen en direct opgelost!
21 Oct 2019 H***s

Snelle service en aardige vent!
20 Oct 2019 L***g

Top service, zelfs op de zondag kwam hij snel langs om een probleem te fixen!
8 Oct 2019 o***r

Excellent service. Came in couple of hours, efficient and professional. I know who to call in case of any issue now :-)
6 Oct 2019 J***f

Binnen 30 minuten was de Cas hier om mijn CV ketel te fixen. De ketel loopt weer als een zonnetje, goede service en aardige kerel! Kan het aan iedereen aanbevelen.
6 Oct 2019 J***r

Gus was wonderful - he came out on a weekend and fixed our KSB pump and cleaned the sewage backup within an hour.
1 Oct 2019 E***ş

I had a broken boiler just when the cold started to kick in. It was an emergency situation. Cas answered and came quickly and fixed the issue very fast. Excellent service.
28 Sep 2019 G***n

Wat een oplichter! Niets maken, wel rekenen!
26 Sep 2019 J***n

Arrived on short notice and got everything working again as soon as possible so we could have heating and hot water in the middle of winter. Highly recommend.
10 Sep 2019 T***s

Super snelle en vakkundige service
2 Sep 2019 M***m

Excellent service! I cannot find anyone better! 
I bet there are so many people out there who are NOT so handy like me. I need somebody to call when something inside my house breaks. 

Cas from Amsterdam Spoed Loodgieter is "that person" who I always call ;-)

My hot water stopped working, I called him.
My WC didn’t flush because I dropped something inside, I called him.
My water didnt flush inside the kitchen (very bad), I called him.

Just 3 weeks ago when I came back from holiday and water inside my kitchen was stuck really badly and didnt go away. Cas needed to come to fix it on 3 different occasions but he was still very happy to come over and gave me his best service with a smile. 

To all unhandy people out there like me, I would definitely recommend Cas to you. CALL HIM NOW,   all of your problems will be fixed RIGHT AWAY like mine! ;-)
9 Nov 2018 P***o

Fast service, very kind, fair price!
8 Nov 2018 M***m

Top Loodgieter! En bovendien hartstikke gezellig!
8 Nov 2018 A***f

A real life-saver over the new year weekend. A pipe burst under our sink and they were willing to come within 15 minutes to fix it (another place said it was too dark to come). They fixed it so quickly and at a very fair price. Highly recommended!
8 Nov 2018 A***r

Ik belde op zaterdag voor een kapotte thermostaatkraan. Cas kwam binnen een uur en heeft de klus snel en vakkundig geklaard. Prettige kerel ook, we gaan hem zeker weer bellen als er iets te loodgieten valt. Vijf sterren!
7 Nov 2018 g

Cas is extremelly experienced in his job and very quick in solving any kind of problem you can have with your hitter. Fast and realiable. I recommend him.
3 Nov 2018 N***s

Fantastisch! Één belletje en hij stond al voor mijn deur. Keurig netjes en alles snel af kunnen handelen. Ik kan geen betere loodgieter wensen! Aanrader!
2 Nov 2018 S***e

Top installateur met vlotte service en zeer professioneel!
2 Nov 2018 J***t

Snelle service, goed advies!
1 Nov 2018 K***i

after an ice cold night with no heat in my place Cas came and fixed the radiator in no time! Quick, efficient, very friendly and doing 10 things all at the same time he is a miracle and highly recommendable! if I could give him 10 stars I would do! best service!
1 Nov 2018 S***m

Snelle service, makkelijk te bereiken via telefoon en app. En vooral vakkundig opgelost.
31 Oct 2018 C***l

Sneller dan snel! Én kwaliteit!
31 Oct 2018 C***t

Quick fix, fair price
31 Oct 2018 S***r

Cas heeft nieuwe buizen geïnstalleerd die lekten. Wij hebben het hem verteld en hij zei dat hij langs zou komen om het te repareren maar daarna negeerde hij ons. Vervolgens beantwoordde hij onze berichtjes en telefoontjes niet meer! Niet aanbevolen.
30 Oct 2018 M***t

Snelle en goede service bij een gesprongen toevoer van mijn kraan.
30 Oct 2018 t***k

Topp service. Ondertussen meerdere klussen laten doen. Gewoon vakmanschap
29 Oct 2018 D***a

Snelle en betrouwbare service. Vriendelijk en behulpzaam. Aanrader.
28 Oct 2018 T***e

Top service!
27 Oct 2018 T***m

Quickly fixed a broken CV, good service, reasonable price and a nice guy. Very much recommend.
27 Oct 2018 s***s

Als er iets mis is: Cas is je man! Snel, vriendelijk en betrouwbaar. Plus het liefste hondje van Amsterdam!
27 Oct 2018 N***k

best service and super good price, strongly recommend!
27 Oct 2018 i***n

very handy and good!!
24 Oct 2018 b***S

very good, honest dutch plumer. much better than a lot of plumer in the marktplaats.  repaired our keuken afvoer verstopt problem.
22 Oct 2018 C***i

Fast, clean and for a fair price. Thumbs up!
22 Oct 2018 C***r

Great service. Quick. Very professional.
21 Oct 2018 R***t

Snel ter plekke. Helemaal top. Probleem snel opgelost.
20 Oct 2018 S***t

Quick and fixed my blockage
10 Oct 2018 D***i

Fast service, drain unclogged!
10 Oct 2018 M***d

Super Cas, snel en netjes met extra service !! Zou hem zo weer inschakelen.
9 Oct 2018 A***i

Topservice!! Belde omdat de cv ketel ermee kapte en heeft mij gratis over de telefoon uitgelegd wat te doen en opgelost, super vriendelijk!
8 Oct 2018 D***s

Cas werd me toegewezen door het bedrijf waar ik een cv ketel had gekocht. En wat ben ik blij met hem. Hij kwam op 5 december om 4 uur en is net zolang door gegaan tot de klus af was en dat op Sinterklaas avond !! Snel vakkundig en super aardig in de omgang. Ik kan iedereen Cas aanraden.
6 Oct 2018 M***S

Vakman. Snelle service.
6 Oct 2018 H***s

Cas via via aangeraden gekregen en 100% tevreden. 

Probleem was een verstopte keukenafvoer, op dinsdag 12/12 gebeld en woensdag 13/12 stond hij voor de deur om het probleem te verhelpen. Ook heeft hij kosteloos nog naar de afvoer van de wasbak in de badkamer gekeken. In het kort zou ik zeggen; 
- snel 
- vriendelijk 
- komt afspraken na 
- bereid om verder mee te denken dan initiele hulpvraag
5 Oct 2018 S***i

Great, kind and professional service! Thank you for the help!
5 Oct 2018 E***n

Vakkundig, snel, aardig en servicegericht: voor mij geen andere loodgieter meer! Absolute aanrader! 👍🏻
4 Oct 2018 E***s

Prettig, snel en vriendelijk geholpen
4 Oct 2018 E***n

Zelden zulke goede service voor iets ontvangen. Cas is een vakman met vele jaren ervaring die je voor een eerlijke prijs komt helpen. Zolang wij in Amsterdam wonen zullen wij nooit meer naar een andere loodgieter stappen! Echt een aanrader!
4 Oct 2018 A***0

Top service en goeie prijs
3 Oct 2018 Y***s

Topper heel tevreden
2 Oct 2018 C***j

Professioneel, snel en vriendelijk
2 Oct 2018 J***r

He was quick and came by to unfreeze our pipes on the same day we called.
2 Oct 2018 L***.

Top service. Cas kon ontzettend snel langskomen om een verstopping te verhelpen voor een schappelijke prijs.
2 Oct 2018 J***t

Dankzij Cas van Amsterdam spoed loodgieter ben ik laatst enorm uit de brand geholpen. Mijn huis stond helemaal blank na een lekkage. Cas gebeld en binnen 14 minuten was hij ter plaatse. Wat een vakman, binnen 1 uur was alles verholpen. Hij heeft zelfs nog geholpen met dweilen.
En hij heeft ook een super leuk hondje, die mee was.
29 Sep 2018 S***k

Perfecte service en heel erg snel!
29 Sep 2018 S***r

Goede, snelle service
28 Sep 2018 M***n

Top Service! Persoonlijk contact en alles dezelfde dag nog opgelost!
28 Sep 2018 W***r

Supersnel en servicegerichte onderneming. Cas was snel ter plekke en heeft onze leiding ontstopt.
Dikke aanrader.
27 Sep 2018 B***t

Cas is oprecht een held. Echt een enorm zure klus die niemand wilde doen. Hij heeft het gemaakt tegen een eerlijke prijs. Bel deze man!
26 Sep 2018 R***l

Supersnelle, vaardige en vriendelijke service (in het weekeinde bovendien), en heel redelijk geprijsd. Aanrader!
26 Sep 2018 P***l

Snel en efficient
25 Sep 2018 S***g

9h gebeld. 9.30 op de stoep! Klasbak.
24 Sep 2018 R***g

Top gast en levert kwaliteit
24 Sep 2018 M***n

Super, Forget about the rest Cas is the best
24 Sep 2018 B***l

Zeer fijn samenwerken met Hoogcaspel! Snel op locatie en altijd betrouwbaar werk. Aanrader!
24 Sep 2018 S***r

We had a leak in the house around new years. We called multiple plumbers and they were all on vacation. Cas was great as he quickly came to inspect and fix the problem.
Great service. Highly recommend.
23 Sep 2018 M***r

Snel en super precies! Heel tevreden
22 Sep 2018 C***y

Great contact, fixes the problem fast and good! Really knows what he's doing.
22 Sep 2018 D***y

Quick, reliable, experienced
21 Sep 2018 A***t

Cas heeft ons geweldig verder geholpen. Snelle service en hij is een echte vakman. Ik kan hem ten zeerste aanraden!
21 Sep 2018 R***e

Aardige jongen en snel opgelost de klus! Aanrader!
10 Sep 2018 M***W

Snelle adequate service. Lek verholpen.
10 Sep 2018 J***o

Tijdens het weekend was er opeens een probleem met de CV. Rondje gebeld naar zogenaamde 24/7 diensten, maar niemand nam op, of belde terug. Behalve Amsterdam Spoed Loodgieter, oftewel Cas. Hij heeft een ingewikkeld probleem met veel zorg en snelheid opgelost. En netjes, ook nog! Een vriendelijke, betrouwbare en kundige vakman.
9 Sep 2018 L***g

Super snel, en efficient! Een aanrader!
9 Sep 2018 i***k

Ik belde Cas en hij kwam me snel helpen. Het probleem was zo opgelost. bedankt Cas!!
9 Sep 2018 A***i

Great service, awesome response time, highly recommend
7 Sep 2018 z***t

quick and efficient, thanks for your help
7 Sep 2018 C***h

Gebeld ivm een verstopte wc, zeer tevreden over Cas. Eerlijke prijzen, snel aanwezig en probleem opgelost. Zou hem zeker weer bellen de volgende keer!
7 Sep 2018 D***n

Cas is een echte vakman. Zeker aan te raden !  Binnen anderhalf uur nadat ik aan cas heb aangegeven een probleem te hebben met de cv is hij gekomen en heeft hij het probleem opgelost !
6 Sep 2018 F***z

Quick service and good knowledge. I had first called someone else for the same issue who didnt know how to fix it. Cas instantly knew what was wrong with the boiler and took care of it.
6 Sep 2018 D***s

Cas heeft me prima geholpen. Was snel ter plaatse en goede communicatie. Gootsteen loopt weer top door.
6 Sep 2018 L***e

quick worker and a friendly individual. I will use his services in the future too. thanks!
6 Sep 2018 M***r

Cas gebeld, binnen een uurtje was hij er en heeft onze boiler gemaakt! top service!
5 Sep 2018 L***y

Geweldige service terwijl een andere “spoedservice” op t laatste moment cancelde stonden deze toppers direct voor de deur en was het probleem zo verholpen! Heel erg bedankt!
5 Sep 2018 S***s

Garanteed quick and good service! My favorite!
4 Sep 2018 m***a

Very good service ! Very fast
3 Sep 2018 F***n

Ik heb het weer warm dankzij de snelle service van Amsterdam Spoed Loodgieter!
3 Sep 2018 F***l

Quick service.  Great plumber
3 Sep 2018 A***e

Top service, super snel, Cas is een held!
1 Sep 2018 C***m

Op vrijdagavond bleek onze cv-ketel toch echt kapot te zijn.. We hadden verwacht een heel weekend zonder warm water te zitten, maar tot onze verbazing was de afspraak met Cas binnen 5 minuten gemaakt en stond hij 12 uur later al bij ons op de stoep. De klus zelf was ook snel geklaard en dat allemaal voor een hele scherpe prijs. Cas heeft duidelijk veel ervaring, hij pakt het zorgvuldig en vakkundig aan. Hij zorgt er bovendien voor dat het geen waterballet wordt in huis en is voorzichtig met je spullen. En wat ik ook heel erg waardeer is dat je nog met hem kunt lachen ook! We zullen hem in het vervolg zeker weer bellen als we een dergelijk probleem hebben. Cas, bedankt!
1 Sep 2018 X***n

Uitstekend service
30 Aug 2018 A***i

Snel ter plaatse, aardig, goed geholpen en eerlijke prijs. Was een keuken afvoer die goed verstopt was, inmiddels loopt ie weer door zoals het hoort.
30 Aug 2018 B***r

Snelle en prima service. Zeker aan te bevelen!
30 Aug 2018 L***r

Very good service! Friendly, fast and tidy. I'm very happy with the work done. Helped me out with an issue i had with my boiler that was badly installed 2 weeks before by another company. I highly reccommend! Thank you!
29 Aug 2018 M***n

Cas is een professional. Aardig, betrokken en serieus. De klus zat wat tegen maar daar wist Cas goed mee om te gaan. Het is echt heel mooi geworden. Bedankt Cas!
29 Aug 2018 J***a

Vanochtend gebeld en Cas was binnen een uur al op locatie. Stiekem hoopte ik dat hij zijn hondje mee zou nemen, helaas ging dat geluk aan me voorbij. Maar waar het echt om ging: oplossen van een verstopping, was heel snel opgelost. Naast de klus snel te klaren, is Cas ook nog een ontzettend aardige man. Voor een volgende keer zal ik hem weer bellen, maar op de voorwaarde dat hij zijn hond dan wel meeneemt ;). Aanrader!
28 Aug 2018 D***f

Nieuwe wasmachine aangesloten en test-was gedraaid, wat bleek? De kraan waarop de toevoerslang naar de wasmachine zat aangesloten lekte.. Cas gebeld en gelukkig kon hij direct langskomen om de kraan te vervangen. Samen met een nieuwe keukenkraan (die ook lekte) is dit super snel & vakkundig opgelost voor een eerlijke prijs. Cas heeft top werk geleverd, we zijn heel tevreden en raden iedereen aan Cas te bellen als er een probleem is met kranen/leidingen/cv-ketel!
28 Aug 2018 R***n

Snel aanwezig en heel prettig in aanpak en contact.
28 Aug 2018 J***h

Snel ter plekke en opgelost, top!
27 Aug 2018 A***K

Super!
26 Aug 2018 D***l

Snel!!
26 Aug 2018 B***d

Cas kon binnen een uur aanwezig zijn om onze wc te ontstoppen. Goede service en goede monteur! Ga hem de volgende keer ook bellen.
25 Aug 2018 T***b

Top
24 Aug 2018 E***n

Beste loodgieter die je kan vinden! Tijdens zijn afwezigheid ivm zijn vakantie, wou hij ons toch helpen en stuurde hij ons door naar een andere loodgieter, die helaas de verstopping niet had verholpen maar wel 120 EUR had afgerekend. Toen binnen 2 weken bleek dat de verstopping niet was verholpen wilde de loodgieter alleen tegen betaling terugkomen. Maar gelukkig kwam Amsterdam Spoed Loodgieter ons te hulp omdat hij zich verantwoordelijk voelde voor de situatie. Hij heeft uiteindelijk de verstopping verholpen en er niets voor gefactureerd. Gelukkig bestaan er loodgieters die de klus wel kunnen klaren en begrijpen wat service is! Terechte goeie reviews op Google en een echte aanrader als je een loodgieter zoekt!
24 Aug 2018 C***n

Binnen een uur geholpen en goedkoper dan de rest! Top service
24 Aug 2018 K***F

Vriendelijk, snel, nauwkeurig. Kortom prima service!
22 Aug 2018 S***a

Helemaal top! Hardnekkige verstopping die me het leven zuur maakte in no-time opgelost.
21 Aug 2018 M***j

Top!
7 Nov 2017 J***s

Heel goed geholpen en hij komt zijn afspraken  na. Een aanrader!
7 Nov 2017 B***r

Hele betrouwbare jongeman met verstand van zaken. Kwam zijn afspraak keurig na en werkt voor een hele eerlijke prijs. Werk samen met zijn hondje.
6 Nov 2017 J***n

Net een nieuw huis gekocht.. alles verbouwd en de cv deed prima z'n werk. Verbouwing klaar en eerste douche in het nieuwe huis.. koud water! Paar uur later gelijk gefixxt voor een zeer schappelijke prijs! Prima geregeld!
30 Oct 2017 K***n

Vanmorgen zaten wij helaas met een verstopt toilet en hebben wij dit bedrijf gebeld. Ik moet zeggen mijn complimenten keurige jongeman die het problemen heeft opgelost, zeer beleefd, netjes en vriendelijk. Weet wat hij doet! En ons toilet loopt weer. Een compliment voor het bedrijf.
29 Oct 2017 J***r

Kon meteen komen en probleem snel verholpen. 
Aanrader!
22 Oct 2017 T***n

Fantastische service! Cas van Hoogcaspel is een rots in de branding. Na een belletje kwam hij dezelfde dag nog langs om naar mijn ketel te kijken. Hij heeft me niet in de kou laten zitten op een nationale feestdag. Hij nam zelfs zijn hond mee omdat hij zo snel geen oppas kon regelen. Een gezellige dierenvriend met een hart van goud! Ik raad hem aan iedereen aan.
8 Oct 2017 B***f

Kundig en snel, een aanrader!
8 Oct 2017 s***k

Afgelopen maandagavond een flinke verstopping. Meteen gebeld met Hoogcasspel en hij kwam het direct oplossen. Topper👍👍👍
8 Oct 2017 j***t

Top monteur , zorgt altijd voor een oplossing en is gepassioneerd voor ze vak .
6 Oct 2017 F***r

Super ervaring! Ik belde en binnen 2 uur stond Cas voor m'n deur. Hij had het probleem zo verholpen. Aanrader!!!
5 Oct 2017 l***e

De radiator mooi en snel geplaatst, hangt er keurig bij. Zeer tevreden over de snelle en professionele vakmanschap.
30 Aug 2017 B***l

Wat zijn ogen zien maken zijn handen.